Skip to main content

Vatrodojava

Sustav za dojavu požara služi za otkrivanje i dojavljivanje požara u njegovoj najranijoj fazi, a sve u svrhu zaštite ljudi i materijalnog dobra. Zahvaljujući kvalitetnoj izvedbi i suvremenom načinu detekcije dima u najranijoj fazi, naši proizvodi Vam osiguravaju cjelovitu i potpunu zaštitu Vašeg objekta.

Kolekcija vatrodojavnih uređaja

Hochiki

Više o proizvođaču...

Hochiki Corporation je multinacionalna tvrtka sa sjedištem u Japanu, osnovana 1918., s preko 1.700 zaposlenika. Tvrtka je već 1920. instalirala prvi japanski javni vatrodojavni alarm a kasnije su izgradila najveći laboratorij za ispitivanje sustava za dojavu požara na svijetu u gradu Kakuda, Japan.

Hochiki se odlikuje iskustvom i stručnosti kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača i dobavljača opreme za otkrivanje požara. Njihovi proizvodi su stekli globalno prihvaćanje kao mjerilo za visok integritet i dugoročnu pouzdanost.

Analogno adresabilni ESP proizvodi

ANALOGNO ADRESABILNI ESP PROIZVODI

Konvencionalni CDX proizvodi proizvodi

KONVENCIONALNI CDX PROIZVODI

PROTUEKSPLOZIVNI SUSTAV

Sustav Aspiracije

SUSTAVI ASPIRACIJE

Marine - Sustav vatrodojave za brodove

MARINE – SUSTAV VATRODOJAVE ZA BRODOVE

Kentec

Više o proizvođaču...

Kentec Electronics jedan je od vodećih svjetskih proizvođača centrala sustava za dojavu i gašenje požara. Osnovan 1985. u Velikoj Britaniji, zapošljava oko 230 članova osoblja u proizvodnom pogonu, sjedištu i odjelu za istraživanje i razvoj.

Kentec je postigao globalni ugled, što je rezultiralo ugradnjom sustava na brojnim prestižnim mjestima širom svijeta. Kentec proizvodi sukladni su sa EN54, EN12094, UL, FM, NFPA i brodskim normama.

ANALOGNO ADRESABILNE CENTRALE

KONVENCIONALNE CENTRALE

CENTRALE SUSTAVA ZA GAŠENJE

NSC

Više o proizvođaču...

NSC Sicherheitstechnik GmbH je tvrtka osnovana 2003. godine u Njemačkoj. NSC razvija i proizvodi visoko kvalitetne proizvode za vatrodojavne sustave sukladno DIN EN standardima, VdS i ISO9001.

NSC centrale sustava za dojavu požara prodaju se u inozemstvu i izvoze u više od 35 zemalja.

ANALOGNO ADRESABILNE CENTRALE

FFE

Više o proizvođaču...

FFE je globalni inovator u dizajniranju i proizvodnji vrhunskih rješenja za detekciju požara. Provjeren od strane instalatera, distributera i organizacija već više od 40 godina. Njihovi proizvodi Talentum®, Fireray®, protupožarni aparati za avijaciju i vibracijski prekidači pomažu u zaštiti visokovrijednih objekata i imovine.

LINIJSKI DETEKTORI

Obratite nam se s povjerenjem

Imate pitanja? Ili jednostavno želite savjet stručne osobe kako se zaštititi od požara? Slobodno nam se obratite te ćemo vam rado pomoći.