Skip to main content

Pravila korištenja

 

Dobrodošli na web stranicu “Produktronika d.o.o.” (u daljnjem tekstu nazivanu “mi”, “nas” ili “naša tvrtka”). Molimo vas da pažljivo pročitate ova Pravila korištenja prije nego što koristite naše usluge ili pristupite našoj web stranici (www.produktronika.hr).

1. Prihvaćanje pravila

1.1. Korištenjem naše web stranice i usluga, izjavljujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ova Pravila korištenja te se obvezujete poštivati ih.

2. Pristup i registracija

2.1. Neki dijelovi naše web stranice i usluga mogu zahtijevati registraciju. Ako se odlučite registrirati, obavezujete se pružiti točne i potpune informacije o sebi.

2.2. Odgovorni ste za održavanje povjerljivosti svojih korisničkih podataka i lozinke te ste odgovorni za sve aktivnosti koje se događaju na vašem računu.

3. Ograničenja korištenja

3.1. Ne smijete koristiti našu web stranicu ili usluge za bilo koju nezakonitu ili zabranjenu svrhu. Također se obvezujete ne kršiti prava drugih korisnika ili trećih strana.

4. Intelektualno vlasništvo

4.1. Sadržaj naše web stranice, uključujući tekst, slike, logotipe i druge materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Ne smijete kopirati, distribuirati ili koristiti taj sadržaj bez našeg izričitog dopuštenja.

5. Ograničenje odgovornosti

5.1. Mi se trudimo osigurati točnost informacija na našoj web stranici, ali ne jamčimo da su sve informacije potpune, točne i bez grešaka. Korištenje informacija s naše web stranice odvija se na vlastiti rizik.

6. Promjene i prekid usluge

6.1. Zadržavamo pravo promijeniti ili prekinuti bilo koju uslugu naše web stranice u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti.

7. Pravila privatnosti

7.1. Obrada vaših osobnih podataka uređena je našim Pravilnikom o privatnosti. Molimo vas da se upoznate s tim pravilima kako biste bolje razumjeli kako postupamo s vašim podacima.

8. Kontakt

8.1. Za sva pitanja ili komentare vezane uz ova Pravila korištenja, možete nas kontaktirati na produktronika@produktronika.hr.