Produktronika d.o.o.
  • +385 1 2362 310
    produktronika@produktronika.hr
  • Janka Leskovara 13,
    Zagreb - HR

Vatrodojava

Hochiki

Hochiki Corporation je potpuno neovisna, multinacionalna, javno istaknuta tvrtka sa sjedištem u Japanu s preko 1.700 zaposlenika koji rade u šest proizvodnih pogona, 36 prodajnih ureda i 13 podružnica. Osnovan 1918. godine, tvrtka je instalirala prvi japanski javni vatrodojavni alarm 1920. Hochiki Corporation je izgradio najveći laboratorij za ispitivanje sustava za dojavu požara na svijetu u gradu Kakuda, Japan. Hochiki se odlikuje iskustvom i stručnosti kao jedan od najvećih svjetskih proizvođača i dobavljača opreme za otkrivanje požara, a proizvodi su stekli globalno prihvaćanje kao mjerilo za visok integritet i dugoročnu pouzdanost.


Kentec

Kentec Electronics jedan je od vodećih svjetskih proizvođača centrala sustava za dojavu i gašenje požara. Osnovan 1985 u Velikoj Britaniji, zapošljava oko 230 članova osoblja u proizvodnom pogonu, sjedištu i odjelu za istraživanje i razvoj. Kentec je postigao globalni ugled, što je rezultiralo ugradnjom sustava na brojnim prestižnim mjestima širom svijeta. Kentec proizvodi sukladni su sa EN54, EN12094, UL, FM, NFPA i brodskim normama.


NSC

NSC Sicherheitstechnik GmbH je srednja tvrtka koja se nalazi u Njemačkoj. Tvrtka je osnovana 2003. godine. NSC razvija i proizvodi visoko kvalitetne proizvode za vatrodojavne sustave sukladno DIN EN standardima, VdS i ISO9001. NSC centrale sustava za dojavu požara prodaju se u inozemstvu i izvoze u više od 35 zemalja.